top of page

Mijn verhaal

Cycling Performance is opgericht door Koenraad Vael en ontstaan uit de passie voor het fietsen en de wil om het steeds beter te doen. Hierbij zijn bikefitting en optimalisatie van de fietsbeweging essentieel. Bij de vele lange fietstochten die ondernomen werden had ik zelf regelmatig fietsklachten zoals brandende voeten, pijnlijke polsen, last in de knieholte. Hierdoor ben ik  op zoek gegaan naar oplossingen en die gevonden in een goede bikefitting. Door de doordachte aanpak en de goede oplossingen  ben ik helemaal in de ban van het bikefitten geraakt. Na het volgen van de nodige opleidingen, die erkend zijn door het international bike fitting institute, en stages  ben ik van start kunnen gaan om anderen te helpen fietsen zonder fietsklachten. 

Groetjes en tot ziens in de bikefitstudio

Koenraad

Missie

Fietsen moet comfortabel en zonder pijn verlopen. Renners en fietsers overtuigen dat fietsen ook kan zonder pijnklachten door een correcte houding op de fiets. Een persoonlijke aanpak en kennis van zaken leiden tot een oplossing op maat.

Visie

Fietsers staan bij cycling performance in de spotlights.

Klanten zijn het uithangbord van cycling performance.

Opleidingen volgen om de parate kennis bij te schaven en de nieuwste technieken te ontdekken vinden we dan ook zeer belangrijk!!

bottom of page